30 jun 2012

RIU AVALL



Ahir la nit es va estrenar al Canal 33 RIU AVALL, la nova sèrie de divulgació ambiental que he fet amb l’equip de SOMOS.SOM per a TV3 

La producció dels 13 capítols ha estat molt laboriosa, gairebé un any de rodatges i guions, de viatges amunt i avall per alguns dels principals rius del nostre país amb la voluntat de traslladar-vos les millors imatges de la Catalunya fluvial, els seus habitants i el patrimoni històric, natural i cultural que encara conserva. Una feina que no hauria estat possible sense la vinculació personal, el sacrifici i l’esforç de tot l’equip que l’ha fet possible. El meu agraïment cap a ells és infinit:

Director: José Luis Gallego
Productora executiva: Júlia Otero
Realitzador: David Fontseca
Equip de realització: Sergio Montesinos i Victor Torija
Guió: José Luis Gallego
Redacció: Victor Torija
Producció: Uti Fuentes, Ana Belén Torrents i Maite Gómez
Veu en off: Esther Sardans
Documentació: Laura Sans
Conductors 4x4: Bernat Casals i Fran Peña
Música original: Nico de Track
Grafisme: Psycle



Tanmateix la reacció dels que heu vist l’estrena no ha pogut ser millor, ple d’entusiasme i de felicitacions. Us agraeixo molt els vostres amables comentaris, així com els articles que han aparegut a la premsa recomanant la sèrie, especialment els que li han dedicat La Vanguardia, El Periódico, el diari Ara i El Punt/Avui, entre d’altres. És molt emocionant recollir aquests elogis i percebre el vostre suport.


Moltes gràcies a tots. AQUESTA és la web del programa al portal de TV3 on podeu tornar a veure els capítols emesos i deixar els vostres comentaris.



1 comentario:

Mercè Piqueras dijo...

M'ha fet molta il·lusió que comencéssiu amb el Fluvià, un riu que va associat a molts records de la meva infantesa, de Sant Pere Pescador quan era un petit poble de pagesos i pescadors on vivia una germana de la meva mare.