13 sept 2008

Sarah Palin: quina por !!!

Hi ha gent que em fa por. Molta por. La governadora d'Alaska, Sarah Palin (a la foto amb els seus amics) candidata a la vicepresidència dels EUA pel partit republicà és una de les persones que em fan més de por.

De fet, aquesta senyora ultraconservadora, xenófoba, racista, creacionista, homófoba, belicista (aqui la tenim probant les darreres novetats en armament a Iraq) i membre activa de l'Associació Nacional del Rifle, es una de les pitjors amenaces que és cerneixen sobre el futur del planeta i de la humanitat.

La governadora Palin nega rotundament el canvi climàtic i diu que el que s'ha de fer és foradar el més aviat possible el seu estat, Alaska, per treure d'allà baix més petroli. Tant se l'hi en fot que això suposi la destrucció d'un dels espais naturals més meravellosos del planeta.

Respecte la natura, per a ella només esdevé una bona subministradora de pells per a vestir-se (mireu que desagradable la guineu que llueix al coll, gairebè encara sagnant). I en tot cas un lloc d'esbarjo que cal ordenar i netejar de bèsties. És per això que vol treure de la llista d'espècies protegides l'òs polar, una bèstia que al seu parer s'hauria d'erradicar del territori que ella governa, així com el llop i l'òs bru, entre d'altres...

I parlant de l'òs bru: aqui la veieu tranquilament asseguda al sofà del seu despatx, cobert amb la pell (cap inclós) d'un grizzly que ella mateixa va matar en una de les seves famoses jornades de caçera.

Aquesta encarnació de Joseph Goebels i Buffalo Bill en un cos de dona, aquesta fatxa ultraradical que disfruta matant animals encara que sigui davant els seus fills (com veieu a la foto) es podria convertir en la presidenta dels EUA en uns pocs anys si la candidatura que comparteix amb el vell senador per Arizona John McCain (72 anys) guanya les eleccions del novembre. I jo tinc por. Molta por. Us ho dic de veritat.


Com la resta de gent que, a dins i fora del seu país, amem la llibertat, la igualtat i la fraternitat entre els pobles de la Terra tinc molta por de la Sarah Palin. Com tots els que pensem que és possible viure millor en un món millor, més net i sostenible, en pau i en harmonia amb la mare naturalessa, tinc pànic en pensar que la Sarah Palin pot arribar a la Casa Blanca.

Esperem que el poble nord-americà, a qui d'altra banda tant admiro i respecto, ho impedeixi aquesta tardor votant democrata massivament. És per això que, tot i que podría discutir amb ell bona part del seu programa, cal cridar ben fort:

God bless América: God bless Obama !!!

3 comentarios:

Anónimo dijo...

OSTRES JOSE LUIS !!!
I A MI QUE EL QUE EM FEIA POR ERA EN BUSH !!



LALI ( granollers )

Anónimo dijo...

A mi també em fa una por terrible, aquesta dona. I veig que no menciones que es mostra d'allò més orgullosa davant l'embaràs de la seva filla menor d'edat.

Aquest personatge fa tremolar: esperem que el vent bufi del nostre favor i que se l'endugui de la faç del panorama polític.

Per cert, acabo de descobrir el teu bloc i m'encanta.

Montse

Carles Sampietro Lara dijo...

Caram, al final el Bush es quedarà en no res en comparació amb aquesta dona.

Ys we can!!