3 feb 2008

PLOU !!!


Per fi han arribat les plujes ! Tot i que no han estat gaire generoses ens aporten una alegria inmensa. Feia molt de temps que no vèiem un mapa del temps com el que avui tenia penjat al seu web el SMC (http://www.meteocat.com/marcs/marc_prediccio.html).


Encara que el Dani Ramirez (genial, com sempre) ens ha fet veure a l'espai del temps del "TN Vespre" de TV3 que potser es tracti d'un miratge, i és que sembla que s'apropa un altre anticicló molt potent que ens pot deixar sense aigua durant bona part del febrer.

En tot cas, cal aprofitar aquest respir que ens han portat les pluges d'avui per agafar força i continuar estalviant aigua. Per mantenir la nostra tasca perseverant, constant i decidida, per plantar-li cara a aquesta nova situació respecte aquest recurs vital per a nosaltres i els ecosistemes.
Gaudim d'aquesta pluja i acumulem-la en la mesura que puguem, doncs aquesta aigua d'avui ens vindrà molt per regar les plantes demà. Però sobretot fem pinya, treballem junts per sumar restant. Som-hi, val la pena !

José Luis GALLEGO

1 comentario:

Estel Tàpia dijo...

Hola José Luis,

T'escrivim des d'una associació (Estel Tàpia), que a més de lluitar contra l'exclusió social (el nostre objectiu primordial) tenim ben present l'ecologia i la sostenibilitat. És per això que ens adrecem a tu: per a que coneguessis les nostres activitats, visitant el blog que tenim aqui mateix.

Salutacions i enhorabona per la feina feta!