26 nov 2008

GUIA DEL RECICLATGE

Ja el tenim aquí! Ja és a totes les llibreries el meu darrer llibre: AIXÒ ON VA? Guia pràctica del reciclatge. Es tracta d'una obra divulgativa sobre el reciclatge domèstic on he abocat tota l’experiència adquirida al llarg d’aquests 8 anys de treball a TV3 (primer a La Columna, amb la Júlia, i després a Els Matins amb en Cuní)

De fet, el llibre neix en bona part fruit de les consultes dels espectadors, la col•laboració amb l'Agència de Residus de Catalunya (i molt especialment amb el meu amic Jordi Macarro, responsable de comunicació) i amb tots els ajuntaments i ens locals, entitats i grups ecologistes amb els que he tingut la sort i l’honor de col•laborar durant aquest temps.

Quan un acaba una tasca com aquesta resta del tot extenuat però molt satisfet. Satisfet d’haver col•locat a les prestatgeries de les llibreries un llibre honest, modest i molt molt divulgatiu (potser massa) amb el exclusiu propòsit de posar-hi a l’abast de tothom les respostes a les preguntes que al llarg de tots aquests anys m’he fet jo mateix o he hagut de respondre a tercers sobre com podem contribuir els ciutadans, voluntàriament i amb vocació d’ajudar al medi ambient, a practicar la reducció i la recollida selectiva de residus.

Desitjo de tot cor que us agradi, us sigui útil i mereixi la vostra aprobaciò. No us perdeu el pròleg del Cuní, és senzillament sensacional, brillantíssim i molt amé. La millor presentació que podria tenir el llibre.

José Luis Gallego.

No hay comentarios: