25 jun 2008

AIGUA...PODEM RESPIRAR TRANQUILS?

Fa goig travessar els ponts que creuen o voregen els embassaments del nostre país aquests dies. Sota un sol de justícia, absolutament implacable, veure les embarcacions navegant les aigües profundes on fa un mes hi havia un desert de sorra seca es una injecció d’ànims.

Però és ara, amb les reserves a dalt de tot, per sobre del 65% segons ens informa diàriament la web
sequera.cat dels amics de l'ACA, quan cal perseverar, continuar treballant des de l’estalvi i el consum responsable perquè aquest ensurt que acabem de viure no ens torni a agafar amb la guàrdia baixa. Respecte, estalvi i responsabilitat: aquest ha de ser la nova manera de relacionar-nos amb l’agua. Bon estiu a tothom !!!

José Luis GALLEGO

1 comentario:

Anónimo dijo...

Hola Josep Lluis... Tinc una pregunta per tu. Fa poc que he inculcat a mons pares el tema del reciclatge, i més o menys els hi estic al damunt donant-los la "tabarra" sobre separar i reciclar. N'estic orgullós, ja que més o menys em van fent cas.

Però tinc un dubte... Jo sóc fumador, concretament fumo CAMEL i separo el plàstic del paquet i el que és el paquet de tabac en sí, pero a dintre, hi ha com una mena de paper d'al·lumini, que no sé ben bé si es plàstic o paper. No sé si saps a què em refereixo...

Em podries dir on he de llençar aquets ditxós paperet dels nassos?

Moltes gràcies.

Joan Ramon - Mediona.