11 may 2008

SUPER AGENTS RURALS


Els Agents Rurals de Lleida despunten en la persecució de enverinadors de fauna. Des de 2003, més de vint persones han estat posades a disposició judicial per la patrulla antiverí dels Agents Rurals de Lleida, considerat com el millor equip d’Espanya especialitzat en la persecució de delictes contra la fauna silvestre.

Segons les dades que WWF/Adena ha pogut recopilar, aquesta patrulla ha resolt ja des de 2003 més de vint casos en els que han aconseguit interceptar a les persones que col·locaven el verí, en el moment exacte de cometre el delicte. Al menys vint-i-cinc persones han estat posades a disposició judicial per aquest motiu. Aquests resultats són fruit d’una gran motivació i dedicació per part dels agents rurals. Darrere hi ha un treball sistemàtic de informació policial, amb una exhaustiva recollida de proves, seguiment i control d'aquests enemics de la fauna silvestre, així com molt de temps en operatius de vigilància i obtenció de proves.

Pablo Gallego Torrents

(Aquest és el primer article que publica el meu fill Pablo, d'11 anys, al bloc. Esta el·laborat a partir d'una informació publicada a la revista "Quercus" d'aquest mes)

No hay comentarios: