13 sept 2009

TERRA VERDA: UN GRAN EQUIP

Fins ara no us he volgut comentar el gran projecte que estem preparant per a TVE Catalunya: TERRA VERDA, una sèrie de divulgació ambiental que s'estrenarà el proper DISSABTE 19 DE SETEMBRE a les 22:45 per La 2 de TVE.

Es tracta de una producció de 13 capítols sobre l'evolució del medi ambient a Catalunya en els ultims anys: des de l'arribada de les energies renovables o la recollida selectiva de residus, fins a la protecció dels espais naturals i la recuperació de les zones humides dessecades durant el franquisme.

Tot amb el tó divulgatiu i proper que ens caracteritza. I parlo en plural perquè per fer tirar endavant aquest projecte he tingut la sort de comptar amb el gran equip de Somos.Som, la productora de la Júlia Otero, que, amb ella mateixa al capdavant, s'ha abocat de valent per aconseguir que TERRA VERDA esdevingui un referent en la comunicació ambiental a Catalunya. Amb un nou format, uns continguts que, des del rigor científic, estiguin a l'abast de tothom, i una realització impecable fruit de l'esforç i la maestria del nostre realitzador David Fontseca.

En aquestes imatges podeu veure l'equip del programa en ple rodatge. No hi som tots però, falta la resta de l'equip de camp i els que estan treballant des del despatx de producció, la sala de muntatges o l'estudi de gravació, entre d'altres.

L'equip de TERRA VERDA està format per Julia Otero, David Fontseca, Sergio Montesinos, Victor Torija, Lluis Salvans, Maite Gómez, Pau Raya, Uti Fuentes, Marta Rom, Cristina Ferraté, Jordi, Nico, Russell Paul i jo mateix.

Us esperem tots els dissabtes a la nit per La 2.

No hay comentarios: