10 jul 2008

VINE ALS CURSOS D'ESTIU

M'encanta participar en els cursos d'estiu que convoquen les universitats, trobo que és una proposta rodona, una manera d'accedir a la cultura, la ciència i el coneixement en general en un àmbit distés encara que del tot acadèmic.

Aquest estiu tinc la sort d'haver estat convidat a participar com a ponent en dos cursos diferents: Els Juliols de la Universitat de Barcelona, un dels grans clàssics, amb molt de prestigi a tot el món, i el que cada any organitza la Universitat de les Illes Balears a la Illa del Rei de Menorca, un lloc meravellós al mig del port natural de Maó.

En tots dos casos participo en un curs sobre canvi climàtic dirigit pel meu estimat i admirat Professor Javier Martin Vide, catedràtic de Geografía Física de la Universitat de Barcelona.

Si voleu participar-hi aqui trobareu els programes:Salut, ciència i cultura per a tothom !!!

2 comentarios:

Marina dijo...

Hola Jose Luis. Sóc la Marina Nerín, la ambientòloga i participant de Els Juliols a la Ub i avui he assistit a la teva exposició. Volia deixar un missatge en el teu blog per constatar que m'ha encantat la teva participació al curs i que m'ha servit per aclarar una mica la feina de divulgador científic i de "periodista ambiental". Espero tornar-nos a trobar i de segur que seguiré la teva trajectòria. Gràcies pel matí d'avui!

Unknown dijo...

Buenas noches, soy Daniela y he estado revizando las notas y videos del final, el de "Una verdad incómoda",me ha llamado la atención ya que muestra un gráfico casi vertical de la proyección que hace para los próximos 50 años de incremento de CO2, es tan asi?
Ah por supuesto, los Juliols, me ha encantado su exposición y solo resta felicitar la iniciativa ojala contagiante para muchos de nosotros, incluida yo, que siento entusiasmo y ganas de participar activamente en todo esto de la divulgación sino científica (mediante la investigación), la cual me encantaría, pero ambiental de momento para concienciar a la población. Espero estemos en contacto, hasta pronto.